Produkter

Köpa en Danilift

Köpa en ny plattform

När du köper en plattform från Danilift A / S är vi här för att vägleda dig varje steg på vägen. Om du behöver råd är vi alltid redo att hjälpa dig, oavsett om det är fråga om att välja rätt plattform och fordon för dig, eller om det är fråga om mindre praktiska detaljer som varningsljus och skyltar.

 

VAD VILL DU DIN PLATFORM SKALL UTFÖRA?
Vi är alltid redo att hjälpa dig ta reda på vilken plattform som passar bäst för dina exakta behov.

 

Vilka specifikationer behöver din plattform ha?
Hur högt behöver din plattformen för att gå, och hur långt behöver du den för att kunna nå?
Behöver du att din plattform ska vara lätt och flexibel för användning i trånga utrymmen som i städer eller över trafiken, eller måste den vara terränggående och särskilt högtäckande?
Vilken typ av arbetsuppgifter kommer du att utföra med din plattform?
Behöver du din plattform för att fungera som en verkstad på vägen, eller vill du att den ska ha ett stort lastutrymme med massor av lagringsenheter? Du kanske vill ha en D-Box, som är en Danilift-registrerad design: ett arbetsbord och lagringslösning monterad på utsidan av korgen så att du kan vara effektiv när du går upp.
 

Överväganden som dessa hjälper oss att se till att plattformen är anpassad till dina exakta behov.

 

VÄLJ FÖRETAGET

När du köper en plattform från Danilift Sverige AB 
Hjälper vi dig alltid att välja fordonet att montera den på. Om du har ett avtal med en viss återförsäljare är det också ett alternativ. Vi ger dig helt enkelt en lista med specifikationer som behövs för fordonet, och du kan fritt välja från din önskade återförsäljare. Om du föredrar en elektriskt driven plattform kan vi också göra det. Vi målar naturligtvis plattformen i valfri färg, och vi kan också sätta en logotyp eller annonsvisning för ditt företag på den. Alla Danilifts plattformar har galvaniserade stödben och underramar för att förlänga plattformens livslängd.

 

SPECIALBYGGD
Om dina arbetsuppgifter kräver speciallösningar som standardplattformar inte kan tillhandahålla är vi alltid redo att hjälpa dig hitta ett sätt. Vi har erfarenhet av att skapa anpassade byggnader som tunnelinspektionsenheter, avstigningsaggregat och saxliftar monterade på bilar. Detta är exempel på speciallösningar som är skräddarsydda för att passa kundens behov, vilket gör deras arbete enklare och mer effektivt. Tveka inte att kontakta oss om du har en speciell begäran - vi älskar kreativa utmaningar och vi kan med säkerhet hjälpa dig.

 

ALTERNATIV
Hos Danilift Sverige AB har vi många valfria funktioner som kan läggas till din enhet. Dessa inkluderar praktiska detaljer som:

 

Släpkoppling
Anpassningsbar lastutrymmeslayout
Kontor i förarhytten
Sjunka med varmt och kallt vatten
Strömförsörjning i bur och verkstad
D-Box
Varningslampor och blinkar
 

Men vi erbjuder också en mängd olika alternativ för att öka din komfort när du arbetar, till exempel musiksystem och värme i buren. Om du vill ha tecken eller annonsvisningar på din plattform kommer vi att ta hand om det också. Om du vill veta mer om våra alternativ är du välkommen att kontakta oss.